Daytona Beach, Florida

12 november 2007
 
Vandaag maakten we weer eens een beetje afstand naar onze bestemming in Ft. Lauderdale, waar we willen proberen om op 23 november aan te komen. We hadden de getijstroom lekker mee, de wind kwam ook van achteren, de Yankee uitgerold en we deden ondanks dat we drie beweegbare bruggen moesten passeren maar 6 uur over de 35 mijl naar Daytona Beach. Als je ooit hier in de buurt komt, sla die plaats dan maar over. Er is geen zak te doen. Alles is groot, groter en het grootst. Alles is ver weg en er is geen enkele ambiance. We vonden toch nog een kroeg (waarschijnlijk de enige in heel Daytona Beach) waar de eigenaresse ons vertelde dat je alleen naar Daytona Beach komt als je geinteresseerd bent in de Speedway track en/of in flaneren langs de boulevard aan het strand. Van ons kunnen die beide gestolen worden en we gingen na een forse wandeling, die tot niets leidde, weer terug aan boord, waar Robert mooie pannenkoeken heeft gebakken. Gelukkig barst het hier op onze ankerplaats van de internet verbindignen. Jullie krijgen dus een mooi bijgewerkte website met veel nieuwe foto’s en tekst. Morgen verder. En, ….het blijft voorlopig mooi weer!
 
Michiel en Robert